Cautare

533 de rezultate pentru "catalina marinescu" (3.69 secunde)
Potrivit directorului Directiei controlul legalitatii actelor din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, hotarârile de pe 30 august sunt nelegale din cauza ca municipalitatea s-a substituit practic AGA. ... AGA este organismul abilitat prin lege sa ia astfel de decizii“, a spus Eugen Marinescu.
Cererea de optiune pentru stabilirea venitului net in sistem real se depune la organul fiscal pana la data de 31 ianuarie 2008, in cazul contribuabililor care au desfasurat activitati in anul precedent, si respectiv in termen de 15 zile de la inceperea activitatii, in cazul contribuabililor care incep activitati in cursul anului fiscal", a precizat purtatorul de cuvant al DGFPJ, George Marinescu.
Senatorii din Comisiile de buget si administratie publica au decis azi sa modifice Ordonanta de urgenta 50/2008 privind instituirea taxei de poluare pentru autovehicule, eliminand vechea taxa auto din Codul fiscal, dar si pe cea noua, stabilind restituirea integrala a sumelor incasate.Amendamentele de modificare a Ordonantei au fost propuse de senatorul PD-L, Dan Carlan, presedintele Comisiei de administrarea teritoriului si de conservatorul Marius Marinescu.
"Mult fum fara foc!" Anul trecut, cand bancile au sporit nejustificat dobanzile de la o luna la alta si cand au majorat comisioanele, nu exista o legislatie care sa permita OJPC sa intervina asa cum a trebuit, spune actualul director al OJPC Dolj, Gheorghe Marinescu.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a spus ca si-ar dori un sistem bancar care sa sprijine real mediul economic, sa fie disciplina bancara si nu o discrepanta asa de mare la nivel de salarizare intre banci si agentii economici.
Rapoartele Parlamentului European cu privire la Cerul Unic European II (Single European Sky, SES II) au fost elaborate de raportorul Marian-Jean Marinescu (PPE-DE, Romania). ... Rutele vor fi mai scurte, controlul traficului mai bun, serviciile de navigatie aeriana optimizate si, in perspectiva, integrate", considera raportorul roman Marian-Jean Marinescu.
Dintre acestea, doua vor fi deschise in franciza, iar una va fi deschisa de noi, care detinem master franciza pentru Romania", spune Radu Cristian Marinescu, care conduce operatiunile Gloria Jean‘s de la intrarea pe piata a lantului la inceputul lui 2005.
La sfarsitul anului 2010 erau 1.049 hotspoturi", a precizat pentru HotNews.ro Catalin Marinescu, presedintele autoritatii.
Medeea Marinescu meets Marius Manole. ... Azi, 13 martie 2013, la Teatrul Evreiesc de Stat, Medeea Marinescu si Marius Manole joaca in piesa "Fa-mi loc", de la ora 22,00.
Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea si Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfasura la Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetariei.
Carmen Andrei) Medeea Marinescu, care luni, 27 mai, a implinit 45 de ani, a jucat in zeci de roluri in piese de teatru, dar si in productii cinematografice cu distributii de zile mari, insa intreaga tara si-o aminteste din pelicula pentru copii Maria Mirabela.
Puteti citi in continuare aceasta cronica, realizata de catre Cornel Marinescu. ... A raportat in termen, CRONICARUL Cornel Marinescu Bucuresti, 23.02.2020 A.D.
Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Marius Manole; ... Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu;
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
In Honorem Silvia Marinescu-Bilcu In acest an manifestarea va fi dedicata uneia dintre cele mai importante personalitati ale arheologiei romanesti: Silvia Marinescu-Bilcu (80 ani) si aniversarii a 65 ani de muzeografie la Calarasi.
Medicala, 1988, a fost distinsa in 1991 cu premiul Gheorghe Marinescu al Academiei Romane). ... Cartea Informatica medicala, la care e coautor, a fost distinsa in 1991 de catre Academia Romana cu premiul Gheorghe Marinescu.
Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena.
Adrian Marinescu, director medical Institutul "Matei Bals" a declarat joi, la Antena 3, ca trebuie sa ne pregatim inca de acum pentru valul cinci al pandemiei COVID-19.
Asadar, presedinta ARIS - Ana Maria Cristina a spus ca adjuncta Gabriela Vasile a luat mita, ca senatorul PD Marius Marinescu o protejeaza pe adjuncta...
google-analytics.com